Да празнуваме заедно 1-ви юни – Денят на детето!

И тази година Радио FM+ и Столична Община – Район „Оборище“ ще подарят на децата на София „Празник на детските усмивки“.

     Кога: 1-ви юни, сряда
Къде: в Парк „Заимов“
Начало:  17.00 часа

Денят на детето и тази година ще се превърне в истинско пролетно парти на открито, на което ще се забавляват както децата, така и техните родители!

Доведете децата, приятелите си и домашните любимци, за да се забавляваме заедно с великолепните купонджии от Оги-23, които ще представят чисто новата си песен „Диско треска“, невероятно талантливата Виктория Георгиева и прелестната Дара Екимова.

първи юни, район оборище, ден на детето

Очакват ви много игри с награди, уникална клоунада с шоу посветено на илюзиите, театър за зъбките от Ео Дент, изпълнения на грациозните момичета от клуб по художествена гимнастика „Локомотив“, с президент и старши-треньор Катрин Велкова. Ще чуем и малката Ивайла Мацина, от класа на Камелия Тодорова, която ще ни изпее „Динамит“.

Ще бъде много весело, с подаръци и игри за всички деца!
Вземете и ролерите за едно минисъстезание.
Спортен клуб „Екстрийм скейт“ ще проведе Ролерфест, със забавни състезателни игри на ролери и ролкови кънки. Запишете се за участие и елате да се забавляваме на колелца! Ползването на протектори е задължително!

Очакват ви и страхотните деца от Ансамбъл Кремиковци, танцова формация „Финес“ и грандиозното танцово торнадо на фолклорния състав към 144 средно училище.

Освен това – ще рисуваме заедно с големия български художник Иван Яхнаджиев!

Бъдете с нас и нашите страхотни водещи – Калин Кирилов от Радио FM+ и нашия гост-водещ от Радио Fresh! – Теодор Койчинов!

„Празник на детските усмивки“ се осъществява с подкрепата на:
Столична Община – Район „Оборище“