За 8-ма поредна година,  парк « ЗАИМОВ» е нашето любимо пространство за летни партита и щастливи емоции. И тази година «Празник на детските усмивки» се осъществи с уникалните ни партньори от Столична Община- Район „Оборище“.

Старт на празника дадоха любимите радиоводещи Евелина Павлова и Калин Кирилов, приветствие отправи и зам.кмета на Район „ Оборище“, г-н Арсени Вълчинов.

Първа на сцената се качи младата и талантлива  САВИНА (Савина Пламенова), която ни представи две свои песни: „ Пеперуга“ и „ Лазаре“.

Любимата българска звезда, ПОЛИ ГЕНОВА  зарадва феновете си с нова песен –  „Недей да правиш така“! Песента е на български език, вдъхновена от носталгията по златните години на MTV. Нейни автори са Щерион Пилидов и Елена Сиракова, а видеото към сингъла е режисирано от Вито Бонев. Сингълът ще бъде част от новия албум на талантливата певица, с който се очаква да зарадва феновете в края на годината.

Поли не пропусна да ни зарадва и с безапелациония си хит: “Last Night“ и закачливата „Na“, а след това не пропусна да се снима със своите малки фенове за спомен.

Възхитителни бяха и грациозните гимнастички от клуб по художествена гимнастика „Локомотив“ с президент и старши-треньор Катрин Велкова. Мисията на клуба е да развиват интереса на момиченцата към художествената гимнастика, да изградят самочувствие чрез здрави тяло и ум, да им създават положителни навици през целия им живот.

Като на  весело детско влакче в лунапарк на сцената се изредиха десетки деца от различни възрасти, които представиха най-различни стилове и костюми: „Усмихнати Ноти“, Вокална група “Сребърни звънчета” към 128 СУ, Група „Мини Хороводец“, малките балеринки от Балет „ Синтез“, формация към Читалище Алеко Константинов.

Празникът закриха тържествено Клуб по спортни танци „Финес“.

Клубът е създаден през 2006г. и през всичките тези години  завоюват множество престижни места в различни национални и международни танцови формати. През месец май тази година в Загреб на световно първенство International dance open ,те заслужено спечелиха пет златни медала в различните категории.