Денят на детето ще се превърне в истинско пролетно парти на открито, на което ще се забавляват както децата, така и техните родители!

Доведете децата, приятелите си и домашните любимци, за да се забавляваме заедно! Очаквайте прекрасната Поли Генова, която ще ни подари премиера на своя нова песен.

Любимата българска звезда зарадва феновете си с „Недей да правиш така“! Песента е на български език, със звучене, което докосва сърцето на всеки фен на класическите MTV хитове. Поли създава парчето вдъхновено от златните години на MTV, докато обикаля Европа, пеейки пред многохилядна публика в Барселона, Варшава и Мадрид.

Специален музикален гост на 1 юни ще бъде и очарователната Савина Пламенова, която обича да преплита в своите парчета афро хаус, етно елементи, завладяващ ритъм и убийствен саунд.

Тя ще ни представи две свои песни: „ Пеперуга“ и „ Лазаре“.  Майсторството на Шопската фолклорна област, Савина овладява при Елена Божкова – солистка в ансамбъла на БНР и БНТ „Мистерията на българските гласове

Ще чуем и талантливата петокласничка Дилмана Иванова, която ще поздрави децата на София с песента Cool Bugie. Очакват ви много игри с награди, малките балеринки от балет „Синтез“, игра с въпроси за зъбките от Ео Дент, изпълнения на грациозните момичета от клуб по художествена гимнастика „Локомотив“, с президент и старши-треньор Катрин Велкова, карате шоу, брейк танци, пъргавите „Хороводчета“, ще чуем две песни от децата от „Усмихнати ноти“, както и страхотните деца от  танцова формация «Финес».

Ще  бъде много весело, с подаръци и игри за всички деца! Вземете и ролерите за едно мини състезание. На алеята с розите Спортен клуб „Екстрийм скейт“ще проведе Ролерфест със забавни състезателни игри на ролери и ролкови кънки. Запишете се за участие и елате да се забавляваме на колелца! Ползването на протектори е задължително!

Бъдете с нас  и нашите страхотни водещи- Евелина Павлова и Калин Кирилов.

«Празник на детските усмивки» се осъществява с подкрепата на:

Столична Община- Район «Оборище»,  Дентални клиники ЕО Дент– 21 години даряваме усмивки, Училища „ Европа“- 30 години европейско обучение за всички и нашите традиционни приятели за 1 юни- Bonduelle.