За поредна година 15-ти септември се превърна в истински празник за училищата в район „Оборище“. С усмивки и много слънчево настроение открихме новата учебна 2022/2023 година!

Зам.-кметът Арсени Вълчинов беше официален гост на тържествата на Първа английска езикова гимназия и 112 ОУ „Стоян Заимов“ по покана на директорките г-жа Нели Петрова и г-жа Жанета Бранкова и на 1 СУ „Пенчо Славейков“ по покана на директорката г-жа Веселка Тепавичарова, на които отправяме специални благодарности!

„За мен е чест и отговорност да участвам в откриването на новата 2022 – 2023 учебна година в нашите елитни училища, които са за пример в София! От името на район „Оборище“, искам да Ви поздравя със старта на учебната година и да Ви пожелая да бъдете здрави и вдъхновени! Повярвайте в талантите си и с дисциплина, мотивация и креативност ги развивайте!“, каза зам.-кметът.

Нека посрещнем предизвикателствата на новата учебна 2022/2023 година смели и единни! Здрава и успешна да бъде за всички ученици, учители и родители!

На добър час!