Традиционният празник на Район „Оборище“ ще бъде на 21 април

Уважаеми жители на Район “Оборище”,

Имаме удоволствието да ви съобщим, че традиционният празник на нашия район ще бъде на 21 април 2022 г. Тази година той е под мотото:

„Район Оборище – чист и уютен”.

В рамките на празника ще има много съпътстващи инициативи.

От 1 до 20 април ще бъде в ход акция по почистване на района ни, в която се надяваме да се включите активно и заедно да направим “Район Оборище – чист и уютен”.

В рамките на кампанията, от Районната администрация ще предоставим чували и ръкавици за почистването на междублоковите пространства.
Извозване на събраните отпадъци, както от почистването на общите външни площи, така и от вашите домове ще се извършва по график, който можете да намерите на сайта на Район “Оборище” и тук, във ФБ-страницата ни.

Район Оборище, Община Оборище

Можете да изтеглите пълния график ТУК:

В рамките на кампанията “Район Оборище – чист и уютен” обявяваме и награди за най-усърдните и инициативни от вас. Изпращайте ни снимки с почистените от вас пространства и площи, както и на събраните отпадъци, и най-добрите ще бъдат отличени.

Снимките можете да ни изпращате на имейл:
presscenter@rayon-oborishte.bg

Акцията по почистването на ройона ще бъде под контрола на зам.-кмета Арсени Вълчинов. 

В деня на Празника на Район “Оборище”, 21 април, в Парк “Заимов”, от 10.30 до 14.00 часа, ще има открита Приемна, където служители от администрацията на Район “Оборище” ще приемат вашите писмени сигнали и предложения, свързани с нашия район.

Ще се радваме да се срещнем и да празнуваме заедно в Парк “Заимов”!
Началото е 11.00 часа.

Пълната програма на събитието ще бъде публикувана на сайта на Район „Оборище“ и във ФБ-страницата ни, много скоро 🙂

община оборище, район оборище, празник