От фирма „Юбисофт“ ЕООД организираха доброволческа инициатива за почистване и пребоядисване на детска площадка в район „Оборище“, където се намира и офиса на компанията. Инициативата беше осъществена като част от кампанията по пролетно почистване на Столична община, в която граждани и бизнес организации имаха възможност да се включат доброволно в почистването на споделени пространства в нашия град.

Доброволците от „Юбисофт“ ЕООД освежиха и почистиха детската площадка пред блок 9 на ул.“Марагидик“, като дейностите включиха почистване на листа, клони и отпадъци, премахване на кал и замърсявания от пейки, ограда и игрови съоръжения, премахване на тревисти израстъци и плевели от пясъчника в средата на площадката.

Освежени са дървените и метални елементи по съоръженията на база съгласуване с еколога на район „Оборище“.

Благодарение на всеотдайността и упоритата работа на екипа на фирма „Юбисофт“ ЕООД детската площадка на ул.“Марагидик“ се превърна в по-безопасно, по-чисто и жизнено място за игра на децата.

Фирма „Юбисофт“ ЕООД изразява благодарността си към район „Оборище“ за подкрепата и сътрудничеството за осъществяването на този проект!

И ние Ви благодарим прекрасни хора!